Customer Engagement

Helpen van klanten met het terugbrengen van de menselijke maat in een digitale geconnecteerde wereld door het leveren van simpele omni-channel oplossingen.

 

Customer Engagement & Commerce

 

Uw klanten stellen steeds meer en hardere eisen aan u en uw organisatie. Waar bedrijven tot voor kort vooral dachten in verschillende kanalen met ieder zijn eigen specifieke kenmerken zijn het juist hun klanten die nu een consistente beleving verwachten en eisen over alle kanalen waarmee zij met u zakendoen.

 

Bent u in staat om te voldoen aan de verwachtingen van uw klanten?

 

Zijn uw systemen in staat om mee te veranderen met de nieuwe markt standaarden en vooral in hoog tempo?

 

Middels de oplossingen en diensten die wij in huis hebben, helpen wij u uw nieuwe vereisten strategie te ondersteunen. Dit is noodzakelijk om snel en succesvol een Customer Engagement strategie toe te passen. Meer weten hoe we u daarmee kunnen helpen? Neem contact met ons op.

 

Hybris Commerce

Uw klanten verwachten een intuïtieve en snelle online shop ervaring die er fantastisch uitziet en altijd werkt, onafhankelijk van tijd of locatie. SAP Hybris is dé marktleider op het gebied van commerce oplossingen voor B2B en B2C die u kan helpen een consistente en gepersonaliseerde ervaring te leveren die van uw klanten fans maken. Die u tevens in staat stellen om snel te reageren op de veranderende behoefte van de klant.

 

hybris

 

SAP Hybris levert standaard tools waarmee uw Commerce oplossing kan integreren met uw SAP backend systemen, of het nu gaat om de integratie met SAP ERP of S/4 HANA, Hybris CRM of Hybris Cloud for Customer. SUPERP helpt u niet alleen bij het installeren en configureren van uw Hybris Commerce oplossing, maar is vooral gespecialiseerd op het integreren van Commerce omgeving met uw SAP backend systemen. Daardoor heeft u niet alleen de beschikking over het meest krachtige omni-channel platform dat er op dit moment in de markt is, maar bent u tevens verzekert dat al uw ondersteunende processen in uw backend systemen naadloos integreren.

 

Bekijk hier onze factsheet: 

Hybris Commerce: Succesvol uw B2B en B2C strategie realiseren. 

 

hybris factsheet

Meer informatie over Customer Engagement?

Wilt u zelf eens kennismaken met de ervaren Customer Engagement consultants van SUPERP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Top