Mediq kiest SUPERP voor SAP Security services

De Meern, 15 november 2017

 

Mediq, Europees aanbieder van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen, besteedt haar SAP Security & Control beheer, onderhoud en vernieuwing uit aan SUPERP gevestigd in de Meern. Daarvoor is een meerjarige overeenkomst getekend. Onderdeel van de overeenkomst is tevens de inzet van de applicatie MARC van de Hilversumse softwareleverancier 2ARC voor het optimaliseren van de Governance Risk & Compliance (GRC) processen.

 

 

Het contract is ondertekend na een aanbestedingsprocedure. Door deze overeenkomst verzekert Mediq zich van de jarenlange kennis en ervaring van SUPERP op het gebied van SAP Security en GRC. Naast het leveren van de consultancy diensten zal de MARC software een belangrijke rol spelen in het uitvoeren én monitoren van de SAP Security & Control processen. De softwareapplicatie wordt gevoed met actuele informatie uit de verschillende systemen en kan op ieder moment geraadpleegd worden vanuit de Cloud.

 

superp-mediq

Klaas Piet Meindertsma (MARC), Ruud Hoogendorp (SUPERP), Jan de Jong (Mediq) 

 

“Voor Mediq is de samenwerking met SUPERP een volgende stap in de professionalisering van de Security in het ERP landschap. In de afgelopen jaren heeft Mediq een nieuw SAP-platform geïmplementeerd waardoor de organisatie beschikt over een geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing voor onder meer ordermanagement, facturatie en restitutie. De eisen op het gebied van data- en toegangsbeveiliging  zullen in de komende jaren alleen maar toenemen is de verwachting en dan is het belangrijk hieraan te blijven voldoen.” zegt Anjo Wolven, Sales Director van SUPERP.

 

Vanaf begin 2000 is SUPERP actief als SAP Consultancy bedrijf met SAP Security en GRC als een van haar speerpunten. Door de jarenlange kennis en ervaring hebben verschillende nationale en internationale klanten de weg naar SUPERP gevonden.

 

Top