Organisatie 

Historie

 

SUPERP staat voor SUPport in ERP en is in 1999 opgericht om écht iets te doen aan de onvrede in de markt over SAP-implementaties en – beheer. Daarom heeft SUPERP zich vanaf het allereerste begin gericht op SAP beheer en later ook op implementaties en productontwikkeling. Inmiddels is SUPERP uitgegroeid tot een van de grotere dedicated SAP-dienstverleners van Nederland. SUPERP is gevestigd in De Meern (Utrecht).  

 

Over SUPERP

 

SUPERP is een full service SAP-dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP. Naast onze SAP- dienstverlening investeren wij samen met onze klanten continu in SAP-innovaties en productontwikkeling via onze SUPlabs.

 

Organisatie en team

 

De SUPERP-organisatie bestaat uit de directie, een salesteam en verschillende teams die rondom onze kernactiviteiten zijn georganiseerd. Onze kernactiviteiten variëren van Consulting (functioneel en technisch), Testen, Beheer, Detachering (SHAERP) tot aan Productontwikkeling (SUPlabs).

 

De directie wordt gevormd door Ruud Hoogendorp (Algemeen Directeur) en Anjo Wolven (Commercieel Directeur). Samen met de sales, unitmanagers en thought leaders zorgen zij ervoor dat de medewerkers betrokken en trots zijn, en klanten SUPERP blijven zien als een innovatieve ‘trusted advisor’.

 

 

Top